• PRODAJA NOVIH I RABLJENIH MOBILNIH UREĐAJA

Uvjeti prodaje

 

Narudžba


Postoji mogućnost da proizvod koji je prikazan na webshopu nije više dostupan za prodaju, no takve situacije su iznimno rijetke.
Poduzet ćemo sve potrebne mjere kako bismo isporuku naručenog proizvoda ispunili u primjerenom roku.


Reklamacije


U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka. Kako biste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod u originalnom pakiranju poslati o svome trošku.
Ako je pošiljka oštećena u dostavi, oštećenja su vidljiva pri preuzimanju pošiljke i u tom slučaju Vas molimo da pošiljku ne preuzimate. Također Vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.
Iako je vrlo mala vjerojatnost da Vam dostavljeni proizvod ne odgovara onome koji ste naručili, snosimo sve troškove dostave vraćanja proizvoda i slanja ispravnog.
Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona
01/5533444 ili putem emaila info@vidiatel.eu.Način zaštite povjerljivih podataka (SSL certifikat)


Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 128-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica.

Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.


Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju


TECH DOCTOR d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici TECH DOCTOR d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card

 

 

 

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.